Industrie

Werken bij


Jij:
Hebt grote interesse in de kracht van ICT voor logistieke processen. Gaat een stevige discussie niet uit de weg , zelfs niet met je baas. Je denkt na over hoe problemen op te lossen en niet over wie de schuld heeft. Hebt een hekel aan middelmaat en wilt (samen met ons) echt het verschil maken. Je werkt graag met je hoofd maar ook met je handen.

Wij:
Helpen bedrijven in de maakindustrie hun concurrentie verpulveren. Houden van de geur van metaal. Vinden jouw passie en affiniteit belangrijker dan ervaring. Hebben een hekel aan middelmaat.

Gezocht: Junior/Medior consultant

Smart Production Solution (SPS) is onderdeel van Otherside Software. Een snelgroeiende IT onderneming aan de rand van Den Bosch. Een bedrijf waarin slim werken, innoveren en ontwikkelen voorop staat. Niet alleen onze software voldoet aan deze eisen, ook onze mensen! Ben jij die slimme, innoverende en gedreven consultant die wij zoeken? Reageer snel! De software van SPS zorgt ervoor dat papierwerk niet meer nodig is in de fabriek zelf. Alle informatie is digitaal beschikbaar waardoor er sneller en efficiënter gewerkt kan worden op de werkvloer. Denk hierbij aan werkorders, werkinstructies, BOM, routing en tekeningen.

Om dit in goede banen te laten lopen zoeken wij een echte regelaar, iemand die het leuk vindt om zich vast te bijten in onze apps en ervoor wil zorgen dat de klant met veel plezier zijn werk kan doen. Als consultant werk je ondersteunend voor een aantal vaste klanten. Voor deze klanten ben jij het eerste aanspreekpunt voor alles wat met de inrichting en de processen van de apps te maken heeft. Daarmee ben je niet alleen verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie, maar denk je ook mee over toekomstige ondersteuning en uitdagingen.

Je helpt de gebruikers om optimaal te werken met de apps, geeft uitleg over (nieuwe) functionaliteiten en helpt met het maken en aanpassen van rapportages. Als je merkt dat gebruikers vaak tegen dezelfde problemen aanlopen, maak je een handleiding of geef je een training. Daarnaast help je mee met het optimaliseren van de processen bij klanten. Op projectbasis worden optimalisatietrajecten opgestart waarbij jij de spil bent tussen de klant en de interne organisatie zoals developers, accountmanagers en data consultants . Elke klant heeft zo zijn eigen uitdagingen. Denk hierbij aan doorlooptijdverkorting, ketenintegratie, realtime aansturing van de werkvloer. Jouw taak is om bij de klant goed door te vragen naar hun wensen of aankomende veranderingen zodat jullie een passende oplossing kunnen ontwerpen. Daarna gaan jullie samen aan de slag om de oplossingen te implementeren.

Het werk doe je deels bij de klant, maar ook op kantoor. Dat is wel zo handig, want dan krijg je intern ook veel geregeld. En dat is nou nét wat jouw rol zo bijzonder maakt. Je kan de klant goed helpen, omdat je enorm veel kennis hebt van het systeem en je intern lijntjes hebt om problemen snel op te lossen. Wat nou middelmaat!

Tot slot; wij zien jou over 1-2 jaar als ervaren consultant die zelfstandig klanten helpt bij het verder optimaliseren van haar bedrijfsprocessen. Wij zien jou als drijvende kracht voor het initiëren van nieuwe diensten en producten om zo de organisatie te helpen groeien en bij te blijven in de markt.

Voor het goed invullen van deze functie verwachten we een aantal vaardigheden:

 • HBO werk- & denkniveau.
 • Je hebt kennis van hardware en software, daardoor werk je handig met verschillende IT-systemen.
 • Je bent goed in het bedenken van oplossingen waarbij de klant zo snel mogelijk geholpen is.
 • Je kan zelfstandig werken en trekt aan de bel als je hulp nodig hebt.
 • Kennis van database / SQL server is een must
 • Ervaring in de maakindustrie is een pré.

De volgende persoonlijke vaardigheden zullen je goed van pas komen:

 • Je bent enorm klantgericht
 • Je bent communicatief vaardig
 • Je gaat samen met anderen voor resultaat en kwaliteit
 • Je hebt veel respect voor het nakomen van gemaakte afspraken
 • Je bent stressbestendig

We bieden jou:

 • Leuk en afwisselend werk voor 40 uur per week
 • 25 vakantiedagen + feestdagen
 • Een goede pensioenregeling
 • Aanvullende verzekeringen (WGA Hiaat+ en WGA Excedent)
 • Een marktconform salaris (vanaf bruto € 3.165,-)
 • Een ambitieuze, frisse, diverse en gezellige cultuur in een bedrijf waar we gave dingen maken

Enthousiast?
Wij ontvangen graag jouw CV en motivatie.
Wil je even contact om te bepalen of deze functie echt bij je past?
Bel of app dan met Eric Klement 06 57 837 958.