Industrie

High Tech en electronica


In de HighTech en Electronica markt volgen de ontwikkelingen zich in razend tempo op. Focus ligt op een snelle “time to market”. Marges zijn laag en OEM-ers hebben hoge eisen. Ketenintegratie is een aandachtspunt om de OEM-er te volgen en tegelijkertijd hetzelfde te eisen van leveranciers. Omdat de marges laag zijn, is kostenbeheersing van extreem belang. Lean en efficiënt werken door de keten is een must, met als einddoel korte levertijden, tevreden klanten en optimaal resultaat onder de streep.

Wilt u uw concurrenten op een achterstand zetten door uw doorlooptijden verkorten?

Smart Production Solutions zorgt ervoor samen met u.

Papierloos werken

De oplossing die als basis fungeert is de Smart Production Suite. De Smart Production Suite is een flexibele Cloud gebaseerde oplossing. De oplossing voor uw (toekomstig) personeel, die opgegroeid zijn met intuïtief werkende apps. De oplossing waardoor u papierloos uw werkvloer gaat aansturen.

De Smart Production Suite bestaat uit 5 modules: JobControl, StockControl, QualityControl, OEE en ShopFloorPlanner.

Realtime inzicht status werkorders, materiaalverbruik en kwaliteit

JobControl ondersteunt de productie op de werkvloer. Digitaal worden orders, conform de planning doorgezet naar de werkvloer. Operators zien digitaal welke orders geproduceerd dienen te worden, en in welke volgorde. Eventuele wijzigingen op het laatste moment worden, omdat kantoor en werkvloer direct aan elkaar gekoppeld zijn, meteen doorgegeven naar de werkvloer.
De orders zijn voorzien van allerlei extra informatie, digitaal! Denk hierbij aan werkinstructies, tekeningen, reference designators, handleidingen etc.. Alle informatie in bereik middels een druk op de knop.
JobControl koppelt realtime het verbruik van materialen en uren terug aan uw ERP. Hierdoor beschikt uw over realtime inzicht in de status van werkorders en kunt uw realtime budget en actueel met elkaar vergelijken.

StockControl ondersteunt het magazijn bij het digitaal verwerken van transacties op de werkvloer. Pickorders, inkoopontvangsten en verplaatsingen worden digitaal op een iPad getoond aan de magazijnmedewerkers. Door de realtimekoppeling kunt u realtime uw materiaalstromen monitoren.

QualityControl verwerkt de gemelde afwijkingen van de operators. De insteek van de Smart Production Suite is dat operators zich focussen op productie en zich laten afleiden door het verzamelen van materialen of stilstand door aandacht voor afwijkende producten. Afwijkingen dienen door de kwaliteitsafdeling worden afgehandeld. Operators melden afwijking en kunnen verder met hun werk. Kwaliteit krijgt een melding zodra een afwijking plaatsvindt.

De Smart Production Suite helpt u bij het 100% digitaliseren van uw organisatie.